TENGERI KAJAKKAL A BALATONON

EVEZZ, KAJAKOZZ A MAGYAR TENGEREN !

Tisztelt Látogató!

Légy üdvözölve szerény honlapomon, ahol is igyekszem összegyűjteni egyre több érdekességet a Balatonnal, s a tengeri kajakozással kapcsolatban. Célom a kajakozás népszerűsítése a magyar tengeren, szeretnék egyre több embert megismertetni e gyönyörű sporttal, s ezzel a messze földön híres tóval.

p8191189.jpg

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a Balaton méltatlanul csekély szerepet tölt be a hazai kajak-kenus életben. Pedig jó helyen van, könnyen megközelíthető, tele van szálláshelyekkel, és elsősorban : gyönyörű.  Van szerencsém márciustól-novemberig szinte minden hétvégét a vízen tölteni, és meglepődve tapasztalom, hogy szinte soha nem találkozom tengeri kajakossal a tavon. Úgy gondolom, talán ha tízen-huszan lehetünk, akik rendszeresen evezünk e relatív hatalmas vízfelületen. Mi lehet ennek az oka? Kevéssé ismerik az emberek a kajakozás eme formáját? Vagy a balatoni (sokszor indokolatlan) viharjelzés, s az ezalatt elkövetett kajakozás büntetéssel való szankcionálása elrettentő?? Keresem a válaszokat, de egyedül kevés leszek hozzá. 

p8191216.jpg

Arra kérek minden kedves látogatót, hogy akit komolyan érdekel a téma, s vannak ötletei e nagyszerű tevékenység népszerűsítésével kapcsolatban, bátran jelezze felém!  Akár itt is!

Zsé

                       p8131130.jpg

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 62
Heti: 320
Havi: 1 110
Össz.: 303 838

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdőoldal
TENGERI KAJAKKAL A BALATONON - © 2008 - 2022 - balatonkajak.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »